Portofoliu

Aici puteti vedea rezultatele in momentul terminarii lucrarilor efectuate cu utilaje proprii, specifice lucrarilor in spatii verzi.

Citeste mai multe

In prealabil, in cazul lucrarilor efective, suprafata este inspectata in amanunt, se iau probe de sol ce sunt analizate pedologic, se studiaza posibilitatile folosirii anumitor tipuri de lucrari in functie de caracteristicile terenului. Pentru realizarea de cascade, fantani arteziene, cursuri de apa, piscine, grote, iazuri arhitecturale, elestee, podete si stanci decorative se intocmesc proiecte de specialitate. De asemenea sunt prevazute tipurile de plante adecvate respectivei suprafete, in functie de destinatia acesteia, avand o grija permanenta asupra reducerii costurilor de mentenanta ulterioare executarii lucrarilor si predarii acestora catre beneficiar.

Oferim garantie pentru lucrarile executate si certificate de conformitate si calitate conform reglementarilor in vigoare, prevazute de normele nationale si ale ce.

Clientul nostru alege modul de amenajare a proprietatii sale sau decide asupra uneia dintre variantele propuse de eco garden construct.

Amenajari

Mentenanta

Expozitii

Proiectare

// // //