Încalzire Terenuri Sportive

În trei săptămâni de la instalare, gazonul este gata de joc! Cu cablurile de încălzire instalate sub gazonul terenurilor de fotbal sau golf, solul poate fi încălzit, iar creşterea ierbii poate începe de la începutul primăverii. Suprafaţa va fi gata cu două luni mai devreme faţă de terenurile neîncălzite. Mai mult, sezonul poate fi prelungit toamna, atunci când se poate prelungi astfel creşterea gazonului. Instalarea cablurilor se poate realiza atât în momentul instalării unui gazon nou, dar şi pentru straturi de iarbă deja existente, prin îngroparea cablurilor în pământ.

Cablurile de încălzire se instalează la o adâncime de 25-30 cm pentru a evita avariile produse de maşinile de tuns verticale. Temperatura în zona rădăcinilor ierbii (aprox. 10 cm adâncime) va fi de 6-10°C. Pentru stadioanele mari, puterea necesară alimentării cablurilor poate fi uşor accesată. În mod normal, sistemele de nocturnă sunt prezente şi folosite numai în momentul folosirii terenului. Este simplu de modificat instalaţia electrică astfel încât să poată fi accesată puterea necesară pentru utilizarea cablurilor de încălzire în momentul în care nu este utilizată instalaţia de nocturnă.

Cablurile de încălzire vor fi active 4-6 săptămâni, primăvara, pentru ca reţeaua de rădăcini să se dezvolte înainte ca terenul să fie utilizat, aceasta pentru a preveni distrugerea gazonului.


Servicii
// // //