Sisteme De Încalzire Prin Degivrare

Sistemul pentru topirea gheţii şi zăpezii operează complet automat. Senzorii săi termici detectează schimbările de temperatură şi umiditate, închizând sau deschizând sistemul în funcţie de necesitate, ceea ce asigură un consum redus de energie electrică. Suprafeţele astfel protejate nu mai necesită împrăştierea de sare sau folosirea uneltelor de deszăpezire.

Costurile de instalare şi utilizare ale sistemului sunt reduse în comparaţie cu avantajele oferite – de ex. eliminarea efortului de a îndepărta zăpada cu ajutorul lopeţilor sau prin dispersie de sare. Mai mult, nu vor exista costuri de reparaţie a zonelor afectate de îngheţ sau de împrăştierea sării.

Sistemul este aplicabil pentru suprafeţe cum ar fi asfaltul, betonul şi plăcile ceramice. Cele mai folosite aplicaţii ale sistemului pentru topirea gheţii şi zăpezii sunt parcările auto, rampele de acces, terasele, treptele la exterior, platformele de încărcare şi podurile. Vă recomandăm cablul de încălzire controlat de un termostat inteligent în funcţie de dimensiunea instalaţiei. Puterea instalată va fi determinată în funcţie de condiţiile meteo locale


Servicii
// // //