Toaletari Arbori Si Arbusti

Cu o experienţă vastă în domeniul alpinismului utilitar şi al asigurărilor mobile, firma noastră asigură servicii de toaletări arbori şi defrişări în medii urbane şi în locuri foarte greu accesibile. Lucrările sunt efectuate de către personal calificat, cu experienţă în lucrări de silvicultură şi alpinism utilitar, toate acţiunile profesionale ale personalului fiind asigurate. Dispunem de utilaje cu platformă şi nacele.

Tăierile se efectuează după parametrii care reglementează timpii şi modalităţile de intervenţie. Coniferele, în cazul în care se fasonează în vederea formării de gard viu, nu se taie niciodată mai mult de 6-7 cm din partea foliară pentru a nu se crea goluri care dau un aspect inestetic. Se curăţă cu atenţie doar părţile uscate, iar înainte de trecerea la eliminarea ramurilor care s-au uscat de la ramificaţia principală din trunchi, se realizează şi se repetă de 2-3 ori, la intervale de 10 zile, stropiri cu clorostop şi radistim. Indiferent de specie sau dimensiune, oferim servicii de cosmetizare în orice locaţie.

Reducem coronamentul utilizând tehnici sigure, reducând astfel eventualele distrugeri.

Eficienţa şi calitatea lucrărilor executate, precum şi raportul excepţional calitate/preţ, va face din colaborarea noastră un serviciu util pentru dumneavoastră.


Servicii
// // //